Πιστόλι νερού CLASSIC GARDENA (18301-20)

11.99 €

Πιστόλι με ρυθμιστή νερού για όλες τις ανάγκες καθαρισμού και ποτίσματος του κήπου. Διαθέτει καινοτόμο σύστυημα για προστασία από τον πάγο και μαλακό πλαστικό δαχτυλίδι για προστασία από ζημιές.

Πιστόλι νερού COMFORT GARDENA (08100-29)

13.50 €

Άνετο στη χρήση. Ιδανικό για πότισμα με ψεκασμό λεπτής ομίχλης ή για καθαρισμό με πίδακα πίεσης. Άνετο κράτημα και δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης της ροής του νερού και σκανδάλη με κλείδωμα.

Πιστόλι νερού Σήτα CLASSIC GARDENA (18311-20)

13.99 €

Απαλός ψεκασμός, ιδανικό για το πότισμα φυτών σε γλάστρες.
Διαθέτει καινοτόμο σύστημα για προστασία από τον πάγο.
Με ελεύθερη ρύθμιση της ροής του νερού και κλείδωμά της για ξεκούραστο πότισμα.

Πιστόλι νερού Πολλαπλών Επιλογών CLASSIC GARDENA

19.20 €

Πιστόλι Νερού για όλες τις χρήσεις. Διαθέτει τρεις τύπους εκτόξευσης. Προστασία από τον πάγο και μαλακό πλαστικό δαχτυλίδι στην κεφαλή για προστασία από ζημιές. Ενσωματωμένο φίλτρο που μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί.

ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΣΗΤΑ COMFORT (18321-20)

19.99 €

Χρήση: Ιδανικό για πότισμα των ευαίσθητων φυτών, όπως λουλούδια, βότανα και σπόροι 

Μοτίβο ψεκασμού: Λεπτή ομίχλη, Λεπτός ψεκασμός

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Βολικό πιστόλι νερού για απαλό πότισμα ευαίσθητων φυτών -προστασία από τον παγετό.

Το Πιστόλι Νερού Σήτα Comfort είναι ιδανικό για το πότισμα ευαίσθητων φυτών, όπως λουλούδια, βότανα και σπόροι. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά στοιχεία εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση κατά τη χρήση. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς. Για σταθερό πότισμα, η σκανδάλη μπορεί να κλειδωθεί για να μην κουράζεται το χέρι σας. Με ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας από τον παγετό.

 

 

ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ PREMIUM (18305-20)

23.99 €

Χρήση: Ιδανικό για καθαρισμό επίμονων λεκέδων και πότισμα με μια λεπτή ομίχλη.

Μοτίβο ψεκασμού: Πίδακας πίεσης, Λεπτή ομίχλη

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Μεταλλικό πιστόλι για βολικό καθαρισμό και πότισμα.

Το ισχυρό Πιστόλι Καθαρισμού Premium της GARDENA είναι κατάλληλο τόσο για τον καθαρισμό όσο και για το πότισμα. Ο ψεκασμός νερού μπορεί να ρυθμιστεί από πίδακα πίεσης σε λεπτή ομίχλη. Η κεφαλή ψεκασμού και ο σύνδεσμος είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και ως εκ τούτου εξαιρετικά ανθεκτικά. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά επιτρέπει τη βέλτιστη άνεση χειρισμού κατά τη λειτουργία. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Για συνεχή άρδευση, η σκανδάλη μπορεί να κλειδωθεί ώστε να μην κουράζεται το χέρι σας. Το Πιστόλι Καθαρισμού Premium διαθέτει προστασία από τον παγετό.

 

ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΗΤΑ COMFORT (18323-20)

23.99 €

Χρήση: Για πότισμα και καθαρισμό

Μοτίβο ψεκασμού: Πίδακας πίεσης, Απαλός ψεκασμός

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Για καθάρισμα και πότισμα.

Το Πιστόλι Καθαρισμού Σήτα Comfort της GARDENA είναι κατάλληλο τόσο για καθαρισμό όσο και για απαλό πότισμα. Τα μαλακά πλαστικά στην κεφαλή του πιστολιού προσφέρουν προστασία άνετο κράτημα και προστασία από τη φθορά.

 

 

Ντους Κήπου SOLO GARDENA (00961-20)

24.99 €

Ντους Κήπου απαλού ψεκασμού.

Πλήρως ρυθμιζόμενο ύψος με το πάτημα ενός κουμπιού και ρύθμιση του ακροφυσίου για κάθε ύψος σώματος. Με τη βαλβίδα ρύθμισης και διακοπής παρέχεται η επιθυμητή ροή νερού. Με μυτερό πάσσαλο για εύκολη στερέωση στο γρασίδι ή σε βάση ομπρέλας βεράντας.

ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΣΗΤΑ COMFORT ΓΙΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ (18319-20)

25.99 €

Χρήση: Ιδανικό για πότισμα παρτεριών και μεγάλων περιοχών

Μοτίβο ψεκασμού: Συγκεντρωμένος απαλός ψεκασμός, Εκτεταμένος απαλός ψεκασμός

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Βολικό πιστόλι νερού για το πότισμα παρτεριών και μεγάλων περιοχών - προστασία από τον παγετό.

Το Πιστόλι Νερού Σήτα Comfort για Παρτέρια είναι ιδανικό για το πότισμα παρτεριών και μεγαλύτερων εκτάσεων με φυτά στον κήπο, καθώς ο απαλός ψεκασμός μπορεί να προσαρμοστεί στο μέγεθος των φυτών του παρτεριού. Η εργονομική χειρολαβή με μαλακά πλαστικά στοιχεία εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση κατά τη χρήση. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμίζεται συνεχώς. Για σταθερό πότισμα, η σκανδάλη μπορεί να κλειδωθεί για να μην κουράζεται το χέρι σας. Χάρη στο πρωτοποριακό προστατευτικό σταγόνας, δεν θα βρέχονται πια τα πόδια σας, καθώς αποτρέπεται το στάξιμο του νερού μετά το πέρας της χρήσης. Με ενσωματωμένη τεχνολογία προστασίας από τον παγετό.

 

ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ COMFORT (18315-20)

27.99 €

Χρήση: Για πολλαπλές εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού με πέντε τύπους εκτόξευσης

Μοτίβο ψεκασμού: Απαλός ψεκασμός, Σπρέι φυσαλίδων, Λεπτή ομίχλη, Επίπεδος πίδακας, Πίδακας πίεσης

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Βολικό πιστόλι για διάφορες εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού με πέντε σχέδια εκτόξευσης.

Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort της GARDENA μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού, προσφέροντας την επιλογή πέντε διαφορετικών τύπων εκτόξευσης: απαλό ψεκασμό, λεπτή ομίχλη, σπρέι φυσσαλίδων, πίδακα πίεσης και επίπεδο πίδακα. Τα μαλακά πλαστικά στην κεφαλή πιστολιού ψεκασμού προσφέρουν προστασία από φθορές. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά επιτρέπει τη βέλτιστη άνεση χειρισμού κατά τη λειτουργία. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Για συνεχές πότισμα, η σκανδάλη διαθέτει κλείδωμα για να μην κουράζεται το χέρι σας. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Comfort διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από τον παγετό.

 

Πιστόλι νερού Πολλαπλών Επιλογών PREMIUM GARDENA (08107-20)

34.20 €

Κατασκευασμένο από πλαστικά και μεταλλικά υλικά υψηλής ποιότητας, με τέσσερις τύπους εκτόξευσης.
Απαλό ψεκασμό, σπρέι φυσσαλίδων, πίδακα πίεσης και επίπεδο πίδακα. Δυνατότητα ελεύθερης ρύθμισης της ροής του νερού και σκανδάλη με κλείδωμα για ξεκούραστο πότισμα.

ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ PREMIUM (18317-20)

37.99 €

Χρήση: Για διάφορες εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού με πέντε τύπους εκτόξευσης 

Μοτίβο ψεκασμού: Απαλός ψεκασμός, Σπρέι φυσαλίδων, Λεπτή ομίχλη, Επίπεδος πίδακας, Πίδακας πίεσης

Προστασία από τον παγετό: Ναι

Η ποσότητα του νερού μπορεί να ρυθμιστεί: Ναι

Μεταλλικό πιστόλι νερού για διάφορες εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού πέντε μοτίβα ψεκασμού.

Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Premium της GARDENA μπορεί να εκτελέσει όλες τις εργασίες ποτίσματος και καθαρισμού, προσφέροντας την επιλογή πέντε διαφορετικών τύπων εκτόξευσης: απαλό ψεκασμό, λεπτή ομίχλη, σπρέι φυσσαλίδων, πίδακα πίεσης και επίπεδο πίδακα. Το Πιστόλι Νερού είναι εφοδιασμένο με μεταλλικά στοιχεία στην κεφαλή ψεκασμού και τον σύνδεσμο, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό. Τα μαλακά πλαστικά στην κεφαλή πιστολιού ψεκασμού προσφέρουν προστασία από φθορές. Η εργονομική λαβή με μαλακά πλαστικά επιτρέπει τη βέλτιστη άνεση χειρισμού κατά τη λειτουργία. Η ροή του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα. Για συνεχές πότισμα, η σκανδάλη διαθέτει κλείδωμα για να μην κουράζεται το χέρι σας. Το φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί. Το Πιστόλι Νερού Πολλαπλών Επιλογών Premium διαθέτει ενσωματωμένη προστασία από τον παγετό.

 

Σελίδα 1 από 1. Συνολικα 12 προιόντα