• 26510 83400
  • info@katsoukis.gr
Μενού

Τρακτέρ κήπου Husqvarna TC 138L

3600.00 € 4205.00 €

Το TC 138L είναι ένα φιλικό προς το χρήστη τρακτέρ ιδανικό για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν κήπους μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Το τρακτέρ που προσφέρει εξαιρετική συλλογή αποκόμματα γρασιδιού καθώς και φύλλα, δίνοντας τακτοποιημένα αποτελέσματα κοπής. Ο ευρύχωρος, ενσωματωμένος συλλέκτης αδειάζεται εύκολα από το κάθισμα του οδηγού. Εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα Husqvarna Series και μοχλό υδροστατικό κιβώτιο. Το βύσμα και ο εκτροπέας BioClip® για την πίσω εξαγωγή διατίθενται ως αξεσουάρ.

- 14%

Τρακτέρ κήπου Husqvarna TC242T

4650.00 € 5335.00 €

Husqvarna TC 242 T is a powerful tractor, developed for use in medium- to large-sized gardens. Equipped with integrated 320 L rear collector, pedal-operated, hydrostatic transmission, low vibe deck drive and ergonomic steering wheel.

- 12%

Χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής HUSQVARNA Z242F

6200.00 €

Performance and style hit the grass running with the all new Z200 Series Zero Turn Mowers. Cutting edge design, proven performance and new innovative features combine to make lawn maintenance an event instead of a chore.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ

HUSQVARNA R 214TC

4950.00 € 6305.00 €

Ισχυρό και ευέλικτο Rider με δικύλινδρο κινητήρα και πλαίσιο κοπής Combi 94cm, που προσφέρει υψηλής ποιότητας κοπή χορτολιπάσματος (BioClip®) και δυνατότητα κοπής του χόρτου με οπίσθια εκτόξευση. Κατάλληλο για οικιακούς χρήστες ή ιδιοκτήτες μεγαλύτερων εκτάσεων που επιθυμούν υψηλή απόδοση, ευκολία χρήσης, μεγάλη ευελιξία και μια πραγματικά ευχάριστη οδήγηση. Υδροστατική μετάδοση της κίνησης με πεντάλ, εύκολα προσβάσιμα χειριστήρια και αυτόματη σύμπλεξη των λεπίδων κοπής.

- 21%

Χλοοκοπτικό Rider Husqvarna 214C

4950.00 € 6305.00 €

Αυτοκινούμενο τρακτέρ με κινητήρα βενζίνης της εταιρίας Husqvarna. Με την αυτοκίνηση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να κατευθείνετε το προϊόν όπου εσείς επιθυμείτε. Φέρει βενζινοκινητήρα, ο οποίος περιστρέφει τα μαχαίρια κοπής. Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων κινητηρών είναι η αυξημένη ισχύς και ροπή για πολλές ώρες εργασίας σε μεγάλες εκτάσεις. Αναπόφευκτα, αυτού του τύπου οι κινητήρες έχουν κάποια μειονεκτήματα όπως τη θορυβώδη εργασία, την εκπομπή καυσαερίων και το υψηλό κόστος χρήσης και συντήρησης. Είναι κατάλληλη για μεσαίας και μεγάλης έκτασης επιφάνειες κοπής (> 800 m2). Η έκταση του χώρου καθορίζει και την επιλογή του πλάτους κοπής του μηχανήματος, καθώς όσο πιο πλατιά είναι η λεπίδα, τόσο περισσότερο γρασίδι κόβει με κάθε πέρασμα. Η μέγιστη επιφάνεια κοπής των μαχαιριών ανέρχεται στα 94cm. Χάρη στο ρυθμιζόμενο σύστημα κοπής που διαθέτει, μπορεί να αφήσει άκοπο γκαζόν από 25 έως 75mm, ώστε να το κόβετε στο ύψος που επιθυμείτε. Διαθέτει κινητήρα 413cc και 11.4hp.

- 21%

Χλοοκοπτικό Rider Husqvarna με μπαταρία

4900.00 € 6900.00 €

Το rider με μπαταρία είναι το πρώτο επικαθήμενο χλοοκοπτικό της Husqvarna που λειτουργεί με μπαταρία. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χαμηλό θόρυβο και μέχρι 90 λεπτά χρόνο λειτουργίας ανάλογα με τις συνθήκες του γκαζόν, είναι η ιδανική επιλογή για οικιακούς κήπους. Εκμεταλλεύεστε την άνεση και τις επιδόσεις ενός Husqvarna rider χωρίς να ενοχλείτε τους γείτονές σας.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται το πλαίσιο κοπής

- 28%

Τρακτέρ κήπου Husqvarna TC242TX

6350.00 € 7515.00 €

Το Husqvarna TC 242TX είναι ένα ισχυρό και άνετο τρακτέρ, σχεδιασμένο για χρήση σε μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους κήπους. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο οπίσθιο συλλέκτη 320 L, πεντάλ, υδροστατικό κιβώτιο ταχυτήτων και πλαίσιο κοπής χαμηλών δονήσεων. BioClip® από το πολυτελές κάθισμα 15 ", τα φώτα των LED και το μαλακό τιμόνι.

- 15%

Husqvarna R320X AWD

7650.00 € 8729.00 €

Πολυχρηστικό χλοοκοπτικό rider με τετρακίνηση, δυνατότητα τοποθέτησης πλαισίου κοπής 94, 103 ή 112 cm και κοπή χορτολιπάσματος ( BioClip®) ή οπίσθια εκτόξευσης. Κατάλληλο για χρήστες που απαιτούν μέγιστη απόδοση, ευελιξία και άψογο αποτέλεσμα για όλο το χρόνο. Το αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης και το εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής διευκολύνουν την εργασία, παρέχουν εξαιρετική πρόσβαση σε δύσκολα σημεία και πλήρη επίβλεψη της περιοχής εργασίας. Η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς διασφαλίζει πρόσφυση σε επικλινή και ανομοιόμορφα εδάφη. Με δυνατότητα προσαρμογής διαφόρων παρελκομένων, όπως σκούπα, εκχιονιστική λεπίδα, κ.λ.π. για χρήση όλο το χρόνο. Χαρακτηριστικά όπως η υδροστατική μετάδοση κίνησης με πεντάλ, η εύκολη πρόσβαση των χειριστηρίων και το πλαίσιο κοπής με θέση συντήρησης καθιστούν ευχάριστο το χειρισμό και τη συντήρηση του rider.

Briggs & Stratton, 10,6 kW @ 2900 στροφές ανά λεπτό, Υδροστατική AWD, 94-112 cm

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ COMBI 112

- 12%

Χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής HUSQVARNA Z448

9670.00 €

Το Husqvarna Z 448 είναι ένα επαγγελματικό μηχάνημα επιτόπιας περιστροφής που σχεδιάστηκε για μικρούς έως μεσαίους στόλους επαγγελματιών κηπουρών και διαμορφωτών κήπου ή γαιοκτήμονες με μεγαλύτερους χλοοτάπητες. Παρέχει ανθεκτική απόδοση με γρήγορο και αποδοτικό κούρεμα με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Εξοπλισμένο με ενσωματωμένο κιβώτιο ταχυτήτων με μείωση θορύβου, πτυσσόμενο ROP:s, ενσωματωμένο φρένο στάθμευσης και ένα αποτελεσματικό επαγγελματικό πλαίσιο κοπής ClearCut ™. Πλάτος κοπής 122 cm. Επαγγελματικό πλαίσιο κοπής ClearCut ™. Πλευρική εκφόρτωση με επιλογή χορτολίπανσης

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ

Χλοοκοπτικό Rider husqvarna RC 320Ts AWD

12800.00 € 14425.00 €

Σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες κατοικιών, το Rider RC 320Ts AWD προσφέρει αποτελεσματικότητα, ευελιξία και ευκολία χρήσης με καινοτόμο σχεδιασμό. Το καινοτόμο σύστημα συλλογής χωρίς φράξιμο κατευθύνει το κομμένο χόρτο κατευθείαν από το εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής στον κάδο. Η αυτόματη συμπύκνωση αυξάνει τον χρόνο λειτουργίας μεταξύ των αδειασμάτων, που σημαίνει πως μπορείτε να εργάζεστε περισσότερο. Το αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης επιτρέπει εύκολη περιστροφή και καλύτερο έλεγχο της περιοχής εργασίας για και προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Η μετάδοση κίνησης σε όλους τους τροχούς διασφαλίζει πρόσφυση σε επικλινή και ολισθηρά εδάφη. Η συντήρηση και ο καθαρισμός του πλαισίου κοπής γίνονται χωρίς εργαλεία χάρη στη μοναδική θέση σέρβις 90°. Η άριστη κάλυψη της περιοχής και η τεράστια χωρητικότητα του κάδου συλλογής καθιστούν το Rider RC 320Ts AWD μια πραγματικά αξιόλογη επένδυση για μεγαλύτερους κήπους.

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ COMBI 112

- 11%

Χλοοκοπτικά επιτόπιας περιστροφής HUSQVARNA Z560X

16500.00 €

Η σειρά Z500 χλοοκοπτικών επιτόπιας περιστροφής Husqvarna Z500 αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη στον σχεδιασμό που εστιάζει στην παραγωγικότητα, την αντοχή και την ποιότητα κοπής. Η εξαιρετική άνεση, οι υψηλές ταχύτητες εδάφους και η ανώτερη πρόσφυση προσδίδουν εξαιρετική απόδοση κοπής. Η βιομηχανική αντοχή καθ 'όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού εγγυάται μια μακρά και ανθεκτική διάρκεια ζωής στις εφαρμογές κοπής. Η προσεκτική μελέτη του σχεδιασμού παρέχει άνευ προηγουμένου ευκολία στη χρήση.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΟΠΗΣ

Σελίδα 1 από 1. Συνολικα 11 προιόντα