• 26510 83400
  • info@katsoukis.gr
Μενού

Σετ Καρφωτό Ποτιστικό με Ταχυσύνδεσμο CLASSIC GARDENA (00969-20)

8.29 €

Ποτιστικό νέφους για αποτελεσματικό πότισμα μικρότερων περιοχών από 0 έως 80 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 0 έως 10 Μ το οποίο μικραίνει μειώνοντας την πίεση του νερού.

Ποτίζει πολύ απαλά τα ευαίσθητα φυτά. Παρέχεται με Ταχυσύνδεσμο (1/2").

ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΦΩΤΟ FOX CLASSIC (1951-20)

8.99 €

Ποτιστικό για μικρότερες περιοχές.

Το οικονομικό Καρφωτό Ποτιστικό Fox Classic της GARDENA ποτίζει μικρότερες περιοχές ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Η ακτίνα εκτόξευσης έχει διάμετρο 11 m το μέγιστο. Μειώνοντας την πίεση νερού, μπορεί να μειωθεί και η διάμετρος. Ενδείκνυται για περιοχές 100 m² το μέγιστο, π.χ. για παρτέρια και μπροστινές αυλές. Ποτίζει πολύ απαλά τα ευαίσθητα φυτά, καθώς ψεκάζει σε λεπτό νέφος. Το ποτιστικό ρόδου είναι σταθερά συναρμολογημένο σε ράβδο. Έτσι, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να στερεώσετε το Καρφωτό Ποτιστικό Fox Classic στο γκαζόν ή το έδαφος. Ακόμα και οι μικρότερες περιοχές χρειάζονται πότισμα.

Ποτιστικό Καρφωτό ROSE FOXTROT CLASSIC GARDENA (01953-20)

10.69 €

Ποτιστικό ρόδου για περιοχές 9 έως 130 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 3 έως 13 Μ. Δεν δημιουργεί νερολακκούβες.

Κυκλικό Ποτιστικό Επιφάνειας BOOGIE 6 τύπων CLASSIC GARDENA (02073-20)

18.69 €

Διαθέτει 6 διαφορετικές επιλογές. Πλήρης κύκλος, μισός κύκλος, τετράγωνο, ορθογώνιο, έλλειψη ή ακτίνα.

Μπορείτε να το στερεώσετε ακόμη και σε ανώμαλο εδάφος εξασφαλίζοντας σταθερότητα. Διαθέτει φίλτρο ακαθαρσιών.

Ποτιστικό Επιφάνειας POLO 220 CLASSIC GARDENA (02082-20)

20.40 €

Ποτιστική βεντάλια για περιοχές 90 έως 220 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 7 έως 17 Μ και μέγιστο πλάτος ψεκασμού 13 Μ.
Ομοιόμορφο πότισμα. Υψηλής ποιότητας υλικά με UV προστασία.

Ποτιστικό Επιφανείας Aqua S(18700-20)

21.99 €

Ομοιόμορφο πότισμα ακριβείας για μικρούς κήπους

Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού - με τον εκτοξευτήρα ψεκασμού Aqua S της GARDENA. Ο ψεκαστήρας εξασφαλίζει ότι το γρασίδι και τα φυτά σας ποτίζονται ομοιόμορφα και με ακρίβεια χωρίς να σχηματίζουν λακκούβες στη διαδικασία. Το Aqua S έχει σχεδιαστεί για περιοχές από 90 έως 220 m² και μπορεί να ρυθμιστεί πανεύκολα.
Απλά τοποθετήστε το στο γκαζόν και ρυθμίστε το εύρος οπουδήποτε μεταξύ 7 και 17 μέτρων χρησιμοποιώντας τον επιλογέα. Η περιοχή πλάτους του Aqua S είναι το μέγιστο 13 μέτρα. Μόλις συνδεθεί ο σωλήνας, μπορείτε να ανοίξετε το νερό και τα φυτά σας θα ποτίζονται με αξιοπιστία. Δεν είναι καλό μόνο για τα φυτά, αλλά και για εσάς καθώς σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Το ανθεκτικό υλικό με μεταλλικά στοιχεία εξασφαλίζει ότι ο ψεκαστήρας παραμένει σταθερός στο έδαφος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Aqua S προστατεύεται από τον παγετό καθώς και από την ακτινοβολία UV, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πάντα να αφαιρείται από το γκαζόν μετά τη χρήση. Η 5ετής εγγύηση τονίζει την κορυφαία ποιότητα του, μαζί με τη σφραγίδα Made in Germany. Ο καθαρισμός του Aqua S είναι τόσο απλός όσο η τοποθέτηση. Η σύνδεση νερού διαθέτει ενσωματωμένο μεταλλικό φίλτρο, το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα περιστρέφοντας τη σύνδεση. Στη συνέχεια, απλά κρατήστε το κάτω από τρεχούμενο νερό για να το καθαρίσετε. Εάν δημιουργούνται άλατα στα ακροφύσια, χρησιμοποιήστε τη βελόνα που παρέχεται: βρίσκεται στο άλλο άκρο του ψεκαστήρα σε ένα βιδωτό πώμα. Χρησιμοποιήστε την για να ξεκολλήσετε τα ακροφύσια με ένα γρήγορο βύθισμα.

Ποτιστικό Επιφάνειας MAMBO COMFORT GARDENA (02062-20)

26.49 €

Κυκλικό Ποτιστικό για περιοχές 9 έως 310 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 3 έως 20 Μ και ακτίνα έως 10 Μ. Oμοιόμορφη κατανομή του νερού χωρίς να δημιουργούνται νερολακκούβες.

Για βέλτιστη στήριξη σε ανώμαλο έδαφος με κλίση, προσφέροντας σταθερή λειτουργία και ευκινησία. Διαθέτει φίλτρο ακαθαρσιών.

ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΡΦΩΤΟ VARIO COMFORT (1949-20)

26.99 €

Κυκλικό ποτιστικό με στρόβιλο περιστροφής.

Το κυκλικό Καρφωτό Ποτιστικό Vario Comfort της GARDENA επιτρέπει το ομοιόμορφο πότισμα του κήπου. Το κυκλικό ποτιστικό μπορεί να ποτίσει μια περιοχή έως 225 m², με ακτίνα 8,5 m το μέγιστο και διαθέτει δυνατότητα ρυθμίσεων τομέων σε 7 βαθμίδες των 45° από 90° έως 360°. Μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα το ποτιστικό για τον κήπο σας. Ο ειδικός στρόβιλος περιστροφής ποτιστικού εγγυάται την ομοιόμορφη κατανομή νερού. Η κατεύθυνση εκτόξευσης μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα. Για την άρδευση ιδιαίτερα μεγάλων περιοχών, μπορείτε να συνδέσετε πολλά ποτιστικά μεταξύ τους - απλώς αντικαταστήστε το τερματικό καπάκι με το ρακόρ GARDENA (Κωδ. πρ. 901) ή με το ρακόρ του συστήματος μέγιστης ροής Profi GARDENA (Κωδ. πρ. 2801). Το κυκλικό Καρφωτό Ποτιστικό Vario Comfort της GARDENA είναι σταθερά συναρμολογημένο σε ράβδο, ώστε να μπορεί εύκολα να στερεωθεί στο γκαζόν. Επίσης, διαθέτει πρακτικό αποσπώμενο φίλτρο ακαθαρσιών με μικρά ανοίγματα που καθαρίζεται εύκολα. Για το εύκολο πότισμα του κήπου σας!

ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΡΦΩΤΟ ΜΠΕΚ ΚΥΚΛΟΥ/ΗΜΙΚΥΚΛΙΟΥ COMFORT (8141-20)

31.49 €

The sector sprinkler made of robust plastic

Το Παλμικό Καρφωτό Μπεκ Κύκλου/Ημικύκλιου Comfort είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Στους ειδικά τοποθετημένους δακτυλίους ρύθμισης, μπορείτε εύκολα να ορίσετε τον τομέα προς άρδευση με επιλογή ακτίνας ακριβείας από 25° έως 360°. Ο επιλεγμένος τομέας φαίνεται εύκολα σε αυτούς τους δακτυλίους ρύθμισης ανά πάσα στιγμή. Με το μεγάλο, εύχρηστο περιστροφικό κουμπί, μπορείτε να ρυθμίσετε την ακτίνα. Η περιοχή ρύθμισης είναι από 5 m έως 12,5 m το μέγιστο. Μπορείτε να ποτίσετε μια περιοχή από 75 m² έως 490 m2 το μέγιστο. Ο ψεκαστήρας είναι συναρμολογημένος σε πλαστική ράβδο. Έτσι, το Παλμικό Καρφωτό Μπεκ Κύκλου/Ημικύκλιου Comfort της GARDENA μπορεί εύκολα να στερεωθεί στο γκαζόν. Επίσης, μπορεί, το ίδιο εύκολα, να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο. Το ποτιστικό είναι εξοπλισμένο με σύνδεσμο Original GARDENA System και τάπα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως στον κήπο σας. Εάν θέλετε να ποτίσετε μεγαλύτερη περιοχή, απλώς συνδέστε πολλά ποτιστικά μαζί. Για την άνετη άρδευση του κήπου σας.

Ποτιστικό Επιφανείας Aqua M(18702-20)

31.99 €

Ακριβείας ομοιόμορφο πότισμα για κήπους μεσαίου μεγέθους

Με το ποτιστικό επιφανείας Aqua M της GARDENA, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να εξαρτάστε από τη βροχή για να ποτίσετε το γκαζόν σας. Τώρα είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πότε θα ποτίζεται ο κήπος σας. Επιπλέον, θα είστε σίγουροι ότι κάθε πότισμα, γίνεται με ασφάλεια και - πάνω απ 'όλα - ομοιόμορφα, χωρίς να σχηματίζονται νερολακκούβες. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού.
Το ποτιστικό έχει σχεδιαστεί για περιοχές που κυμαίνονται από 110 έως 250 m². Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Μόλις συνδέσετε το λάστιχο, ο επιλογέας σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το εύρος μεταξύ 8 και 18 μέτρων. Το πλάτος του ψεκαστήρα παραμένει πάντα το μέγιστο 14 μέτρα, αν και έχετε την πρόσθετη επιλογή να ποτίσετε μόνο μία πλευρά του χλοοτάπητα. Η χρήση μετάλλου στο ποτιστικό εξασφαλίζει ότι διατηρεί ένα ελαφρύ βάρος ενώ παραμένει σταθερό στο έδαφος.
Το ποτιστικό επιφανείας Aqua M GARDENA Made in Germany είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι ιδιαίτερα εμφανή από δύο αξιόλογες λεπτομέρειες: πρώτον, ο ψεκαστήρας προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και ο παγετός δεν το επηρεάζει καθόλου. Επιπλέον, έχει εγγύηση κατασκευαστή 5 ετών. Ένα μεταλλικό φίλτρο βρίσκεται στη σύνδεση νερού, έτσι ώστε τα σωματίδια σκόνης να μην μπορούν να εισέλθουν στον ψεκαστήρα. Το φίλτρο βγαίνει από τη σύνδεση και μπορεί στη συνέχεια να αφαιρεθεί και να ξεπλυθεί βολικά κάτω από το νερό. Στο άλλο άκρο θα βρείτε μια λεπτή βελόνα στο βιδωτό πώμα, την οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεβουλώσετε τα ακροφύσια όταν φράξουν από τα άλατα.

Γραναζωτό Καρφωτό Ποτιστικό COMFORT GARDENA (08144-20)

33.59 €

Ποτιστικό στροβιλοκίνησης για περιοχές 75 έως 450 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 10 έως 24 Μ. Αθόρυβο στη λειτουργία, με προστασία από τις ακαθαρσίες και ομοιόμορφο πότισμα 2 ζωνών.
Μπορεί να συνδεθεί με άλλα ποτιστικά.

ΓΡΑΝΑΖΩΤΟ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ COMFORT (8143-20)

38.99 €

Ποτιστικό στροβιλο-κίνησης αθόρυβης λειτουργίας σε πλαστικό πέλμα.

Με το Γραναζωτό Ποτιστικό Επιφάνειας Comfort της GARDENA, η άρδευση του γκαζόν γίνεται αθόρυβα. Το ποτιστικό αυτό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και χαρακτηρίζεται από την αθόρυβη λειτουργία του. Διαθέτει πατενταρισμένη στροβιλο-κίνηση με γρανάζωμα με προστασία από την εισχώρηση ακαθαρσιών. Λειτουργεί αθόρυβα και κατανέμει το νερό ομοιόμορφα, χάρη στο πότισμα 2 ζωνών και στο ειδικό σχήμα του διανομέα. Στους ειδικά τοποθετημένους δακτυλίους ρύθμισης, μπορείτε εύκολα να ορίσετε τον τομέα προς άρδευση με επιλογή ακτίνας ακριβείας από 20° έως 360°. Ο επιλεγμένος τομέας φαίνεται εύκολα σε αυτούς τους δακτυλίους ρύθμισης ανά πάσα στιγμή. Με το μεγάλο, εύχρηστο περιστροφικό κουμπί, μπορείτε να ρυθμίσετε την ακτίνα. Η περιοχή ρύθμισης είναι από 5 m έως 12 m το μέγιστο. Μπορείτε να ποτίσετε μια περιοχή από 75 m² έως 450 m2 το μέγιστο. Ένα εύκολα αποσπώμενο φίλτρο με μικρά ανοίγματα συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Το φίλτρο αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Ο ψεκαστήρας είναι ασφαλισμένος σε πλαστικό πέλμα πολύ υψηλής ανθεκτικότητας χάρη στα τρία μεταλλικά ένθετα. Έτσι, παρέχεται στο ποτιστικό απόλυτη ασφάλεια στήριξης. Το ποτιστικό είναι έτοιμο για σύνδεση, εξοπλισμένο με σύνδεσμο Original GARDENA System και τάπα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αμέσως στον κήπο σας. Ένα εύκολα αποσπώμενο φίλτρο με μικρά ανοίγματα συγκρατεί τις ακαθαρσίες. Το φίλτρο αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Εάν θέλετε να ποτίσετε μια μεγαλύτερη περιοχή, απλώς συνδέστε πολλά ποτιστικά χρησιμοποιώντας το ρακόρ GARDENA (Κωδ. πρ. 901). Για την άνετη άρδευση του κήπου σας.

Ποτιστικό Επιφανείας AquaZoom compact(18708-20)

39.90 €

Ακριβείας ευέλικτο και ομοιόμορφο πότισμα για λαχανικά και παρτέρια

Χάρη στο συμπαγές AquaZoom από την GARDENA, δεν θα εξοικονομήσετε μόνο το κουραστικό πότισμα των φυτών και των παρτεριών σας, θα εξοικονομήσετε και χρόνο. Το πιο σημαντικό, το ομοιόμορφο πότισμα που προσφέρει το ποτιστικό ταλάντωσης εξασφαλίζει ότι τα φυτά και τα λαχανικά σας ανθίζουν υπέροχα. Τα ακριβή ακροφύσια εμποδίζουν επίσης τη διαμόρφωση των νερολακκούβων. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού.
Το ποτιστικό είναι εφοδιασμένο με μια στρογγυλή βάση που του επιτρέπει να παραμείνει σταθερό στο έδαφος. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για να τοποθετηθεί στη μέση ενός παρτεριού για να ποτίζει τα φυτά γύρω από αυτό. Το πακέτο AquaZoom καλύπτει μια μεγάλη περιοχή που κυμαίνεται από 9 έως 216 m². Ο επιλογέας σάς επιτρέπει να καθορίσετε ευέλικτα τόσο το εύρος (3-18 μέτρα) όσο και το πλάτος ψεκασμού (3-12 μέτρα). Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας σημαίνει ότι μπορείτε να στηρίζεστε στην 5ετή εγγύηση και στην ποιότητα Γερμανικής κατασκευής και να βεβαιωθείτε ότι ούτε ο παγετός ούτε η υπεριώδης ακτινοβολία μπορούν να βλάψουν το ποτιστικό GARDENA.
Η συντήρηση είναι εξίσου εύκολη με τη λειτουργία του ψεκαστήρα. Τα ακροφύσια είναι κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό, το οποίο καθιστά τον καθαρισμό σημαντικά ευκολότερο. Αν μπλοκάρουν από άλατα, μπορείτε απλά να τα αφαιρείτε, τρέχοντας το δάχτυλό σας πάνω στα ακροφύσια. Επιπλέον, ενσωματώνεται ένα φίλτρο στη σύνδεση νερού για τη συλλογή των σωματιδίων σκόνης. Μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα και να το ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό.

Ποτιστικό Επιφάνειας AQUAZOOM 250/2 COMFORT GARDENA (01973-20)

39.99 €

Ποτιστικό για μικρές και μεσαίες ορθογώνιες περιοχές από 25 έως 250 Μ². Βεληνεκές εκτόξευσης (Ø) από 7 έως 18 Μ και πλάτος ψεκασμού από 3,5 έως 14 Μ.
Για το βέλτιστο πότισμα ψηλότερων περιοχών μπορεί να στερεωθεί σε ένα τρίποδο ποτιστικού GARDENA.
Yψηλής ποιότητας υλικά με UV προστασία.

ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΡΦΩΤΟ ΜΠΕΚ ΚΥΚΛΟΥ/ΗΜΙΚΥΚΛΙΟΥ PREMIUM (8136-20)

39.99 €

Ποτιστικό για μεγάλες περιοχές - καρφωτό.

Το Παλμικό Καρφωτό Μπεκ Κύκλου/Ημικύκλιου Premium της GARDENA ποτίζει άνετα μεγάλες περιοχές. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό συνδυασμό μετάλλου και πλαστικού. Έτσι, η κεφαλή ποτιστικού είναι ιδιαίτερα σταθερή. Στους δακτυλίους ρύθμισης μπορείτε εύκολα να ορίσετε τον τομέα προς άρδευση με επιλογή ακτίνας ακριβείας από 25° έως 360°. Ο επιλεγμένος τομέας φαίνεται εύκολα σε αυτούς τους δακτυλίους ρύθμισης ανά πάσα στιγμή. Το ορειχάλκινο ακροφύσιο υψηλής ακρίβειας υποστηρίζει την ακριβή κατανομή του νερού. Με το μεγάλο, εύχρηστο περιστροφικό κουμπί μπορείτε να ρυθμίσετε την ακτίνα. Η περιοχή ρύθμισης είναι από 5 m έως 12,5 m το μέγιστο. Μπορείτε να ποτίσετε μια περιοχή από 75 m² έως 490 m2 το μέγιστο. Το σπείρωμα συναρμογής βιδώνεται στην κεφαλή ποτιστικού και έχει διάμετρο 21 mm (G 1/2). Ο ψεκαστήρας είναι συναρμολογημένος σε μεταλλική ράβδο. Έτσι, το Παλμικό Καρφωτό Μπεκ Κύκλου/Ημικύκλιου Premium της GARDENA μπορεί εύκολα να στερεωθεί στο γκαζόν. Επίσης, μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο το ίδιο εύκολα. Το ποτιστικό είναι εξοπλισμένο με ταχυσύνδεσμο Original GARDENA System και τάπα. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αμέσως. Με το ρακόρ GARDENA (Κωδ. πρ. 901) είναι δυνατή η σύνδεση πολλών ποτιστικών μεταξύ τους. Έτσι, γίνεται άνετα η άρδευση μεγαλύτερων περιοχών.

Ποτιστικό Επιφανείας Aquazoom S (18710-20)

40.90 €

Ακριβείας ευέλικτο και ομοιόμορφο πότισμα για μικρούς κήπους

Το AquaZoom S από την GARDENA σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να ποτίζετε το χλοοτάπητά σας με αξιοπιστία. Κατάλληλο για χώρους από 9 έως 150 m², προσφέρει ομοιόμορφο και ακριβές πότισμα που εμποδίζει το σχηματισμό νερολακκούβας. Απολαύστε κάθε εκατοστό του καλοκαιριού. Μια σειρά επιλογών διαμόρφωσης είναι διαθέσιμες για το πότισμα, τις οποίες μπορείτε να ορίσετε χρησιμοποιώντας τον επιλογέα της συσκευής. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το εύρος μεταξύ 3 και 15 μέτρων, το πλάτος ψεκασμού μεταξύ 3 και 10 μέτρων και επίσης τη δυνατότητα να ποτίζετε μόνο τη μία πλευρά. Η λεπτή ρύθμιση είναι επίσης μια επιλογή ρυθμίζοντας την παροχή νερού. Με τα δύο μεγάλα πόδια στήριξης, ο ψεκαστήρας είναι πάντα σταθερός στο έδαφος, χρησιμοποιώντας ένα μοναδικό σχέδιο που του δίνει μια αποτελεσματική, μοντέρνα εμφάνιση. Ωστόσο, τα προτερήματά του δεν είναι μόνο επιφανειακά , χάρη σε υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι το AquaZoom S είναι ανθεκτικό στον παγετό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό ποιότητας είναι η εγγύηση 5 ετών Made in Germany, η οποία δίνει έμφαση στη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Αυτή η χρήσιμη συσκευή κήπου έχει επίσης σχεδιαστεί για εύκολο καθαρισμό, με ακροφύσια ψεκασμού κατασκευασμένα από μαλακό πλαστικό. Ο καθαρισμός λειτουργεί χωρίς κόπο, σκουπίζοντάς τα με το δάχτυλό σας, αφαιρώντας τυχών άλατα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στα ακροφύσια. Επιπλέον, η σύνδεση νερού έχει ένα φίλτρο κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο εμποδίζει τα σωματίδια σκόνης να εισέλθουν στο AquaZoom S. Περιστρέψτε τη σύνδεση με το χέρι και θα δείτε το φίλτρο, το οποίο μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί. Μετά από λίγη ώρα κάτω από τρεχούμενο νερό, θα είναι ωραίο και καθαρό.

Σελίδα 1 από 2. Συνολικα 20 προιόντα

  1. 1
  2. 2