Ψεκαστηράκι GARDENA με Αντλία 1 LT COMFORT (00805-20)

9.69 €

Πολυχρηστικός ψεκαστήρας για μικρές περιοχές στο σπίτι ή τον κήπο με χωρητικότητα 1 λίτρο. Βολικό και εύκολο στη χρήση χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή.

Πλήρως ρυθμιζόμενη εκτόξευση νερού από πίδακα πίεσης σε λεπτή ομίχλη. Με μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης του νερού, φίλτρο και ένδειξη στάθμης.

Ψεκαστήρας Προπίεσης GARDENA 1,25 lt Comfort (00814-20)

22.99 €

Για γενική χρήση στον κήπο και στο σπίτι, με χωρητικότητα 1,25 λίτρα.

Bολικός και εύκολος στη χρήση χάρη στην εργονομικά σχεδιασμένη λαβή, με ενσωματωμένο μηχανισμό απορρόφησης. Σχεδιασμένος για μέγιστη πίεση 3 bar και με βαλβίδα ασφαλείας που μειώνει την πίεση όποτε χρειάζεται.
Πλήρως ρυθμιζόμενη εκτόξευση νερού από πίδακα πίεσης σε λεπτή ομίχλη. Με μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης του νερού, φίλτρο και ένδειξη στάθμης.

Ψεκαστήρας Προπίεσης GARDENA 5 lt Comfort (00823-27)

29.99 €

Ιδανικός για τη φροντίδα των φυτών στον κήπο και με χωρητικότητα 5 λίτρα.

Εργονομική λαβή D και σκανδάλη με λειτουργία κλειδώματος. Μέγιστη πίεση 3 bar και βαλβίδα ασφαλείας που τη μειώνει όποτε χρειάζεται. Διαθέτει υπό γωνία ακροφύσιο, κατάλληλο για ψεκασμό στην κάτω πλευρά των φύλλων. Με μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης νερού και ένδειξη στάθμης.
Διαθέτει ιμάντα ώμου.

Ψεκαστήρας Πλάτης GARDENA 12 lt Comfort (00884-20)

79.99 €

Κατάλληλος για άνετη διανομή υγρών σε μεγάλες ποσότητες, με χωρητικότητα 12 LT.

Ιδανικό για φροντίδα φυτών σε μεγάλους οικιακούς κήπους, για οπωροφόρα δέντρα και για αμπέλια. Άνετη στήριξη στην πλάτη χάρη στους ιμάντες με επένδυση. Πρακτικό τηλεσκοπικό πιστόλι ψεκασμού, με ρυθμιζόμενο μεταλλικό ακροφύσιο, που επιτρέπει μεγάλη ακτίνα δράσης.

Σελίδα 1 από 1. Συνολικα 4 προιόντα